Shkoder vetem me 15 €

  -Nisjet organizohen nga :
  ????05:45 - FERIZAJ (Hib Petrol)
  ????06:30 - PRISHTINË ( Stacioni i Autobusave)
  ????07:15 - SUHAREKË (Stacioni i Autobusave)
  ????08:00 - PRIZREN ( Stacioni i Autobusave)

  Çmimi: 15€ për person

  Në çmim përfshihet:
  ☀️ Udhëtimi me autobus Harea Travel
  ☀️ Vizitë SHKODËR , Shirokë, Kalaja Rozafasë
  ☀️ Pije dhe Embelsira gjatë rrugës

Vetem 45 €  2dite / 1nate

Budva 2dit/1nate

Prej 40€

  Udhëtimi me Autobus Harea Travel

  Vizite në Shkoder

  Vizite në St. Stefan

  Vizite në qytetin e Budvas

  Vizite në Tivat , Kotorr

  1x Darke në Hotel

  1x Mëngjes në Hotel

         Strugë dhe Ohër

  -Nisjet organizohen çdo  të Diele nga :

  • 06:00 - PRIZREN (Stacioni i autobusave)
  • 06:30 - SUHAREKË (Stacioni i autobusave)
  • 07:30 - PRISHTINË ( Stacioni i autobusave)
  • 08:00 - FERIZAJ (Hib Petrol) 

   - Dokumentet e nevojshme: Letërnjoftim ose Pasaportë

  - Çmime favorizuese për grupe mbi 10 persona

  - Pagesa e bërë është e pakthyeshme

  - Agjencioni nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme siç janë mungesë dokumentacioni, etj.